Monster Girls Missing Summer

Världen i Monster Girls Missing Summer är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Monster Girls Missing Summer, ett av våra bästa monster high-spel!

Välkommen [tillbaka] till sommarsäsongen! Det är dags för solsken, strandresor och alla de fantastiska sommaroutfits du har drömt om. Men vad händer om du inte har något coolt att ha på dig? Tja, oroa dig inte! Vi har täckt dig med dessa fyra tjejer som saknar sommaroutfits lika mycket som det fina vädret utanför. De saknar också att åka till havet så de ser fram emot att välja några supercoola sommaroutfits att dela med sina vänner.

Spela rollen som en modedesigner, eller snarare en kreativ tjej som älskar mode. Hon har alltid de senaste trenderna i åtanke och ser till att hon klär sig på det snyggaste sättet. Hon gillar att klä sig i supercoola sommaroutfits så att hon kan visa upp sin kreativitet. I år bestämde hon sig för att skapa nya sommaroutfits till var och en av sina vänner. Ta en titt på de fyra flickornas garderober och välj ut de coolaste sommaroutfitsen, även om den varma säsongen är över. Glöm inte bort smink och accessoarer, fokusera på sommarliga element. Vi väntar på dig dagligen med nya överraskningar och gratis tjejspel!

Liknande spel:

Gillade du Monster Girls Missing Summer? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårmonster high-spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.