TikTok Fashion Slot Machine

Världen i TikTok Fashion Slot Machine är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela TikTok Fashion Slot Machine, ett av våra bästa monster high-spel!

Monster High Dolls är här för att spela ett superhäftigt spel: Fashion Slot Machine. Fyra klädstilar är förberedda för de fyra karaktärerna. Från eleganta till preppy stilar till galna stilar som neon eller e-girl. Varje nivå kommer att överraska dig med en cool samling av toppar, underdelar, klänningar och många andra tillbehör som är specifika för din valda klädstil. Du kan även välja den perfekta sminkningen och smyckena för varje docka.

Spara din skapelse och dela den med dina vänner. Och glöm inte att vi alltid väntar på dig med nya och unika tjejspel speciellt skapade för er tjejer runt om i världen!

Liknande spel:

Gillade du TikTok Fashion Slot Machine? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårmonster high-spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.