Monster Girls Rivalry

Världen i Monster Girls Rivalry är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Monster Girls Rivalry, ett av våra bästa monster high-spel!

Det är en kamp mellan dockorna! Dessa Monster High-dockor visar upp sina bästa modeuppfattningar (och frisyrer och smink) för att vinna en mycket lycklig killes hjärta. Det här är inget vanligt klädspel; det är en episk rivalitet där du får vara chefsstylist och hjälpa alla tjejer att välja outfits som är så fashionabla att de inte kan låta bli att få honom att svimma! Så ta din kam och låt din kreativa sida flyga iväg när du bestämmer vilken skönhet som triumferande kommer att få sin charmprins.

Som deras betrodda stylist får du välja ut de perfekta kläderna - kläder, accessoarer, skor - allt som framhäver stilen bäst! Låt fantasin flöda när Monster Girls klär upp sig i överdriven stil och tävlar med varandra tills de faller... eller tills någon fångar den speciella killens hjärta. Är du redo? Klart... Stil!

Liknande spel:

Gillade du Monster Girls Rivalry? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårmonster high-spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.