Too Cool For School

Världen i Too Cool For School är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Too Cool For School, ett av våra bästa monster high-spel!

Vi vet alla att konsten att klä sig coolt inte är för alla. Eller rättare sagt, man måste ha en viss attityd för att klä sig coolt! Neonfärger, trasiga jeans eller crop tops är inte något du bara kan välja på måfå. De här fyra gymnasietjejerna bestämde sig för att överraska resten av sina klasskamrater genom att bära de coolaste kläderna för... gymnasiet! Hjälp dem att välja den perfekta looken genom att spela varje nivå i det här spelet för tjejer. Välj den perfekta outfiten genom att noggrant inspektera deras garderober. Smink spelar också en viktig roll, så välj noggrant det perfekta läppstiftet, ögonbrynsmönstret och ögonbrynslinjen och annat smink som du tror skulle passa till den outfit du har skapat.

Överraska dina vänner genom att spara de outfits du skapar. Vi väntar på dig dagligen med nya klädspel som skapats speciellt för dig!

Liknande spel:

Gillade du Too Cool For School? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårmonster high-spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.