My Pocket Blacksmith

Världen i My Pocket Blacksmith är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela My Pocket Blacksmith, ett av våra bästa skicklighetsspel!

Förbered dig på att tillverka fantastiska redskap till tonerna av de medryckande låtarna på Hetaspel.se och kliv in i den förtrollande världen i My Pocket Blacksmith, ett fängslande medeltida fantasy-smidesrytmspel utformat för mobila enheter och webbplattformar. Detta roliga spel blandar på ett harmoniskt sätt spelmekanik som påminner om Deemo II och Friday Night Funkin' med den tidlösa episka atmosfär som finns i klassiska rollspel, samtidigt som det fylls med den nyckfulla humor som inspirerats av Discworld. I My Pocket Blacksmith tillverkar du legendariska föremål i takt med de förtrollande melodierna som vägleder dig i varje steg du tar. Rytmen i ditt arbete förvandlar varje skapelse till ett mästerverk, vilket gör varje ögonblick i smedjan till en symfoni av skapande.

När du fördjupar dig i små spelsessioner, som var och en bara varar i 30 sekunder, testar My Pocket Blacksmith din rytmförmåga och dina smideskunskaper. Trots sin korthet ger dessa ögonblick synliga framsteg, vilket säkerställer att varje genomspelning är ett givande äventyr. Som man kan förvänta sig av ett smidesspel låter My Pocket Blacksmith dig lägga till dekorativa detaljer, och du kan anpassa din hjältes utseende och göra din verkstad personlig med en rad unika dekorationer. Lägg till en touch av individualitet till din smidesresa och se din omgivning förvandlas tillsammans med dina skapelser.

De mer komplexa melodierna kräver mer komplexa rytmer, men med tiden kommer du verkligen att få kläm på My Pocket Blacksmith, och du kommer att kunna skapa några riktigt kraftfulla redskap för de hjältar som korsar din smedja. Och om du är ett fan av rytmspel kommer du säkert att uppskatta alla utmaningar som My Pocket Blacksmith ger dig.

Förbered dig på att ge dig ut på ett rytmiskt smidesäventyr, där smidets kraft möter musikens magi, och där varje föremål du tillverkar bär en bit av din egen konstnärliga själ. My Pocket Blacksmith erbjuder en distinkt blandning av spelelement som tar dig till en värld där hantverk, kreativitet och humor smälter samman till en fängslande och underhållande upplevelse på Hetaspel.se.

Hur man spelar

Tryck på tangenterna A, S, K eller L när blocken längst upp på skärmen överlappar med blocken som motsvarar dessa bokstäver. Om du spelar från en mobil enhet trycker du på de nedre blocken när denna överlappning inträffar.

Liknande spel:

Gillade du My Pocket Blacksmith? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårskicklighetsspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.