Noob vs 1000 Zombies!

Världen i Noob vs 1000 Zombies! är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Noob vs 1000 Zombies!, ett av våra bästa zombie spel!

Ta fram pilbåge och pilbåge och förbered dig för zombieapokalypsen på Hetaspel.se. När du spelar Noob vs 1000 Zombies! måste du förinta massor av zombies, och allt du har till ditt förfogande är ett vapen som du kanske inte riktigt förväntar dig att vara så effektivt mot en hord av elaka monster, men du kommer snart att se att det är ytterst effektivt. Naturligtvis beror detta mycket på ditt sikte och dina allmänna färdigheter.

I var och en av nivåerna från Noob vs 1000 Zombies! får du möta ett antal zombies, men de är placerade på alla möjliga olika ställen. Detta gör att du ständigt måste anpassa dig och reagera på den skiftande placeringen och miljön. Och miljön är inte det enda som förändras, eftersom du också måste använda alla möjliga olika föremål på slagfältet för att hjälpa dig att eliminera zombiehotet. Du kan till exempel behöva skjuta på enorma trälådor, så att de strategiskt faller ovanpå de intet ont anande zombierna. Och se till att varje skott räknas, för du har ett fast antal pilar och om du tar slut på dem måste du starta om och försöka igen.

Ju bättre du siktar och ju effektivare du är, desto bättre blir belöningen du får i slutet av varje nivå. Dessa kan vara fler stjärnor, liksom fler mynt, som du sedan kan byta för att köpa alla möjliga intressanta outfits. Som en extra bonus erbjuder Noob vs 1000 Zombies! också ett roligt minispel, där du måste sikta och skjuta mot block med siffror på dem, och dessa siffror representerar det totala antalet skott de kan ta emot innan de försvinner. Målet med minispelet är att förstöra så många av dessa block som möjligt innan de når marken.

Förstör zombieapokalypsen med massor av pilar när du spelar Noob vs 1000 Zombies! på Hetaspel.se.

Hur man spelar

Om du spelar från en dator trycker du på vänster musknapp för att börja sikta och släpper den här knappen för att släppa. Om du spelar med en mobil enhet trycker du på skärmen för att börja sikta och släpper för att skjuta.

Spela andra spel från Noob-serien:

  1. Noob vs Pro Challenge
  2. Noob: Zombie Prison Escape
  3. Noob Miner: Escape From Prison
  4. Noob vs Cops

Liknande spel:

Gillade du Noob vs 1000 Zombies!? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårzombie spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.