Panda Legend

Världen i Panda Legend är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Panda Legend, ett av våra bästa matcha 3 spel!

Upptäck ett actionfyllt match 3-spel på Hetaspel.se när du spelar Panda Legend. Denna roliga blandning av genrer gör Panda Legend till en unik och spännande upplevelse, och när du vet att om du kopplar ihop element av samma typ med varandra får du ett övertag i de en mot en-strider som du kommer att utkämpa i Panda Legend kommer varje match du gör säkert att bli mer spännande. Förutom att du får en attackbonus för varje lyckad matchning du gör, är healing också knutet till att skapa dessa matchningar. Om du blir skadad i en strid måste du skanna av brädet och leta efter helande element. När du ser dem ska du se till att matcha minst tre av dessa, så kommer din karaktär att regenerera livspoäng.

Ju fler strider du vinner, desto starkare blir du. Naturligtvis kommer fienderna du möter också att växa i styrka, men som tur är kan du också uppgradera din karaktär, för att ge dig en extra fördel mot dina fiender. Du tjänar dessa mynt genom att spela bra och besegra dina motståndare. Dessa uppgraderingar kan vara allt från extra attackkraft till extra hälsa, och de kan se till att du kan bygga din karaktär på det sätt du vill. Precis som i andra match 3-spel måste du koppla ihop och rada upp minst tre föremål som är av samma typ, men som tidigare nämnts kan dessa föremål också innehålla speciella bonusar. Förutom att de helar dig kan de också explodera, vilket rensar stora delar av brädet och ger dig massor av poäng.

Spela ett match 3 fightingspel på Hetaspel.se och ha kul när du spelar Panda Legend.

Hur man spelar

Använd musen för att välja spelets element. Om du spelar från en mobil enhet trycker du istället på skärmen.

Liknande spel:

Gillade du Panda Legend? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårmatcha 3 spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.