Pretty In Punk

Världen i Pretty In Punk är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Pretty In Punk, ett av våra bästa klä på spel!

Vi vet alla att punkmodet var en av de mest inflytelserika klädkoderörelserna från det att det dök upp till idag. Punkstilen följer reglerna om icke-konformitet och inspirerar ofta till individualism och frihet.

Dessa coola tjejer, som alltid är kopplade till nya modetrender, bestämde sig för att dumpa sina skoluniformer för några dagar till förmån för mer rebelliska outfits. Pretty In Punk är ett komplext spel som välkomnar dig med en mängd olika outfits inspirerade av punktrenden. Från de typiska läderjackorna och de rippade jeansen kommer du att upptäcka ett urval av unika outfits som är redo att vända på alla huvuden på gatan. Och sminket är inspirerat av punktrenden så vänta inte och bli pretty in punk för resten av veckan!

Liknande spel:

Gillade du Pretty In Punk? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårklä på spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.