Princesses Homecoming Ball

Världen i Princesses Homecoming Ball är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Princesses Homecoming Ball, ett av våra bästa klä på spel!

Vi vet alla vad en hemvändarboll är: en årlig fest för personer som har gått på en högskola eller ett universitet, en fest som inkluderar idrottsmatcher och en formell dans.

Våra prinsessor har precis tagit examen från high school och gör sig redo för den underbara hemkomstbalen. Deras outfits kommer att granskas in i minsta detalj av resten av deltagarna. Avundsjuka och kärlek kommer att ligga i luften!

Varje prinsessa kommer att bära sin favoritfärg. Tveka inte och välj de mest eleganta klänningarna till dessa underbara prinsessor. Förädla deras kläder med eleganta smycken och glöm inte den berömda blombuketten som var och en av dem kommer att bära med stolthet!

Matcha rätt smink till varje klänning och förvandla dem till balens drottningar! Låt avundsjukan passera och få ett leende på läpparna hos deras bästa vänner!

Liknande spel:

Gillade du Princesses Homecoming Ball? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårklä på spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.