My Hospital Adventure

Världen i My Hospital Adventure är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela My Hospital Adventure, ett av våra bästa klä på spel!

Alla flickor vill bli läkare. Det här spelet är precis vad du har föreställt dig: det ger dig en chans att bli en riktig läkare. Börja med att välja rätt outfit och glöm inte att välja de tillbehör du behöver.

Patienterna väntar vid dörren för att bli behandlade. Ge dem den hjälp de behöver och glöm inte att gå igenom varje steg utan att misslyckas. De botade patienterna kommer att vara tacksamma för din hjälp.

Njut av detta läkarspel och glöm inte att besöka oss för lika många oförglömliga upplevelser. Det här spelet är ett utmärkt inlärningsverktyg och ett roligt sätt att titta på läkarprocedurer.

Liknande spel:

Gillade du My Hospital Adventure? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårklä på spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.