Ram The Yoddha

Världen i Ram The Yoddha är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Ram The Yoddha, ett av våra bästa skicklighetsspel!

Om du undrar hur Robin Hood blev Englands bästa bågskytt kan du nog gissa att det berodde på att han ständigt tränade med bågen. Ram The Yoddha ger dig möjlighet att träna upp ditt sikte och dina färdigheter med bågen, så att du i slutet av spelet kan få en känsla av hur verkligt mästerskap känns.

I Ram The Yoddha spelar du som Lord Ram, en stor bågskytt, som måste eliminera den onda armé som attackerar ditt land. För att avvärja inkräktarna måste du sikta och skjuta dem så fort du kan, eftersom varje skott är tidsbestämt och timern nollställs först efter att du tagit ditt skott. Men det betyder inte att du kan behandla din båge som ett maskingevär, eftersom du har ett begränsat antal pilar.

Då och då dyker det upp speciella krafter på nivån och om du lyckas träffa dem får du en speciell förmåga som du kan använda för att bättre rensa nivån från fiender. Och om du siktar på huvudet kan du omedelbart ta ner en fiende.

Ha kul på Hetaspel.se med ett roligt bågskyttespel!

Liknande spel:

Gillade du Ram The Yoddha? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårskicklighetsspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.