Squid Challenge

Världen i Squid Challenge är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Squid Challenge, ett av våra bästa skicklighetsspel!

Du har sett serien som har blivit ett världsomspännande fenomen, nu är det dags att prova spelet. I Squid Challenge får du spela den berömda Red Light, Green Light från den legendariska koreanska serien. Återgiven i vacker 3D-grafik kan du känna en del av den spänning som karaktärerna har känt när du spelar.

För att vinna det här spelet måste dina reflexer och din uppmärksamhet verkligen vara förberedda på att agera, för allt kan förändras på ett kort ögonblick, och det kan vara skillnaden mellan att vinna eller förlora. Att ha tålamod är också viktigt i Squid Challenge.

Reglerna är enkla, du måste avancera till mållinjen när robotdockan som är placerad i andra änden av fältet har vänt ryggen åt de tävlande. När du ser att roboten vänder sig mot dig betyder det att du måste stanna snabbt. Alla deltagare som inte har lyckats stanna kommer att skjutas ner.

Även om reglerna är enkla kommer det ändå att visa sig vara en utmaning att vinna det här spelet. Kliv in på arenan på Hetaspel.se och ta dig igenom utmaningen på Squid Challenge.

Liknande spel:

Gillade du Squid Challenge? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårskicklighetsspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.