Stupid Zombies 2

Världen i Stupid Zombies 2 är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Stupid Zombies 2, ett av våra bästa zombie spel!

Återvänd till zombieapokalypsen och gör dig redo att döda massor av zombies när du spelar uppföljaren till det populära spelet Stupid Zombies på Hetaspel.se. I Stupid Zombies 2 blir det mycket mer action, och förutom att du får chansen att förinta fler av dessa tanklösa varelser, växer också den arsenal du har till ditt förfogande, liksom de miljöer du slåss i och de pussel du får lösa, i storlek och omfattning. Du kan vara säker på att du är redo för zombieapokalypsen när du spelar Stupid Zombies 2, och med den utökade arsenalen till ditt förfogande, liksom möjligheten att anpassa din karaktär och välja mellan att spela som en kvinnlig eller manlig hjälte, kan du göra upplevelsen verkligt egen.

Precis som i det första spelet i serien måste du i Stupid Zombies 2 eliminera zombiehorden som är utspridd över hela skärmen. Detta gör du genom att noggrant rikta dina skott och se till att du använder miljön till din fördel. I Stupid Zombies 2 studsar kulorna vilt runt på skärmen, och du måste ta hänsyn till detta om du vill ta dig till de senare nivåerna. Med många olika nivåer kommer du att få många skott för att behärska detta intressanta stridssystem som Stupid Zombies 2 erbjuder. Och spelet har också implementerat ett poängsystem, där du blir belönad på de skott du avlossar. Varje kula du skjuter har ett visst antal poäng tilldelade, och ju färre kulor du använder, desto högre blir din slutpoäng.

Se på när zombies förintas när du spelar Stupid Zombies 2 på Hetaspel.se och överlev zombieapokalypsen så länge du kan.

Hur man spelar

Om du spelar från en dator använder du musen för att sikta och trycker på vänster musknapp för att skjuta när du väl har valt en vinkel. Om du spelar från en mobil enhet trycker du på skärmen och med fingret nedtryckt flyttar du det uppåt och nedåt för att välja en vinkel. Släpp fingret för att skjuta.

Spela andra spel från stupid zombies-serien:

  Liknande spel:

  Gillade du Stupid Zombies 2? Hitta liknande spel i följande lista:

  Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

  Prova några av våra andra gratisspel från vårzombie spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

  Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.