Villains Vs Princesses School Fashion

Världen i Villains Vs Princesses School Fashion är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Villains Vs Princesses School Fashion, ett av våra bästa klä på spel!

Det var bara en tidsfråga innan skurkar och prinsessor skulle börja studera på samma skola. Konkurrensen mellan dem nådde till och med upp till nivån av de kläder som de båda bar när de gick genom skolans portar.

Det här spelet innehåller två skurkar och två prinsessor, var och en med sin egen garderob av kläder. Skillnaden mellan de två stilarna är ganska stor, men det är upp till dig att berätta vilken du gillar mest! Njut av detta klädspel som skapats speciellt för dig! Vi förväntar oss att du dagligen spelar nya gratis spel för flickor!

Liknande spel:

Gillade du Villains Vs Princesses School Fashion? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårklä på spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.