Words Swipe

Världen i Words Swipe är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Words Swipe, ett av våra bästa ordsökspel!

Hitta alla ord i staplarna från skärmen när du spelar Words Swipe på Hetaspel.se, berika och öva ditt ordförråd och ha kul. Allt detta på samma gång! Words Swipe är ett roligt ordspel där du måste hitta orden på skärmen genom att välja bokstäverna i stapeln och skapa ord genom att koppla ihop dessa bokstäver tills de bildar ett visst ord. De som har tålamod och stor observationsförmåga, men också de som kan många ord kommer att utmärka sig på Words Swipe. Men om ditt ordförråd ännu inte är särskilt rikt på ord bör du ändå spela Words Swipe, eftersom du kan använda det som ett annat verktyg för att lära dig nya ord.

Bokstäverna i Words Swipe är organiserade på staplar, och högst upp på skärmen kan du se tomma cirklar med bokstäver bredvid. Dessa cirklar ger dig en antydan om längden på de ord som du måste hitta i staplarna, och när du hittar ett ord tas dessa bokstäver bort från stapeln och placeras högst upp på skärmen. Spelet börjar lätt, så att du blir bekant med reglerna, men allteftersom du avancerar genom nivåerna på Words Swipe kommer du säkert att se en ökning av svårighetsgraden. Men oroa dig inte, för om du någon gång fastnar kan du alltid använda de tipsalternativ som spelet tillhandahåller, som antingen kan visa dig de bokstäver som behövs i de övre cirklarna, eller bara visa dig i stapeln vilka bokstäver som ska kopplas samman. Varje nivå har också bonusord som du kan hitta, vilket hjälper dig att öka din poäng. Du bör också vara medveten om att du också kan länka bokstäverna baklänges, så försök att tänka utanför boxen om du vill vinna nivåerna.

Öva ditt ordförråd i ett annat roligt ordspel på Hetaspel.se och försök att klara alla nivåer i Words Swipe.

Hur man spelar

Använd den vänstra musknappen för att välja bokstav och, med knappen intryckt, flytta musen mot andra bokstäver för att länka ihop dem till ord. Om du spelar från en mobil enhet kan du i stället trycka på skärmen med fingret och bilda bokstäver med fingret intryckt.

Liknande spel:

Gillade du Words Swipe? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårordsökspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.