Wordscapes

Världen i Wordscapes är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Wordscapes, ett av våra bästa ordsökspel!

Koppla ihop bokstäver i ett avkopplande spel med vackra bakgrunder när du spelar Wordscapes på Hetaspel.se. Nivåerna i Wordscapes ger dig en rolig pusselupplevelse, men du kommer också att märka att du kanske är lugnare efter att ha spelat några rundor i Wordscapes. Med spektakulära bakgrunder som ackompanjerar nivåerna blir det en fröjd att anta utmaningen att länka ihop bokstäverna och skapa ord. För att få poäng och avancera i Wordscapes måste du länka ihop bokstäverna som finns längst ner på skärmen så att de skapar ett ord. Om du lyckas med detta kommer ordet att visas i rutnätet från skärmens övre del. För att gå vidare till nästa nivå måste rutnätet från skärmens övre del fyllas med ord.

Spelet börjar med endast tre bokstäver som du måste koppla ihop för att hitta alla möjliga kombinationer för att fylla rutnätet, men senare nivåer kommer du att få fler bokstäver. Med fler bokstäver att kombinera kommer utmaningen sakta att öka, men tro inte att tre bokstäver kommer att vara en lätt uppgift heller. Lyckligtvis kan du även om du fastnar fortfarande beundra alla sorters imponerande landskap. Och om du verkligen fastnar kan du trycka eller trycka på glödlampsikonen, som ger dig en ledtråd. Men var försiktig, för varje gång du använder detta tipsalternativ måste du spendera några mynt, och dessa mynt delas ut efter varje lyckad nivå du klarar. Kontrollerna i Wordscapes är lätta att lära sig, och oavsett om du spelar från en dator och använder musen eller om du spelar från en mobil enhet och måste trycka på skärmen, kommer du att upptäcka att det är lätt att interagera med spelet.

Hitta orden och koppla ihop bokstäverna när du spelar Wordscapes på Hetaspel.se.

Hur man spelar

Tryck på den vänstra musknappen för att välja bokstav och med knappen intryckt flyttar du markören över bokstäverna för att skapa ord. Om du spelar från en mobil enhet trycker du på skärmen och drar fingret på skärmen i stället.

Liknande spel:

Gillade du Wordscapes? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårordsökspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.