Barbie's Pet Salon

Världen i Barbie's Pet Salon är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Barbie's Pet Salon, ett av våra bästa sällskapsdjur spel!

Barbies djursalong är den bästa i stan, och i det här spelet kan du hjälpa henne att ge kunglig behandling och skämma bort husdjuren! Ända sedan hon öppnade sin salong blev Barbies ställe populärt direkt, och nu har hon varje dag så många husdjur att behandla och ta hand om. Hon behöver lite hjälp och Barbie funderade på att anställa en assistent som kan hjälpa henne med arbetet. Om du gillar att leka och ta hand om husdjur skulle det här jobbet vara perfekt för dig, eller hur? Prova det för idag har Barbie några speciella och underbara husdjur som behöver hennes och din uppmärksamhet. Emma, pudeln, behöver en hårklippning och ett bubbligt bad. Princess, kattungen, har tappat sitt halsband och du måste skapa ett nytt till henne. Amy, kaninen, har fått en stor fluffig päls, så hon kan behöva en trimning och en borstning. Tony, mopsen, behöver få sina öron och sin näsa rena, och han kan inte vänta på att få smaka på lite god hundmat. Ha så kul!

Liknande spel:

Gillade du Barbie's Pet Salon? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårsällskapsdjur spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.