Ellie: You Can Be Anything

Världen i Ellie: You Can Be Anything är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Ellie: You Can Be Anything, ett av våra bästa barbie spel!

Ellie är en fantastisk tjej som älskar att uttrycka sig genom mode. Ellie tror att stilen inte spelar någon roll så länge du känner dig bra i ditt eget skinn, och det vill hon bevisa med Ellie: You Can Be Anything! Du får välja mellan sju klädstilar för alla möjliga tillfällen: Ellie kan klä upp sig för en elegant tillställning eller ha en tomboy-look för en konsert; Ellie kan ha den sötaste pyjamasen för en övernattning och till och med sätta ihop den coolaste outfiten för första skoldagen. Oavsett vad Ellie har på sig är det alltid snyggt - för alla vet att prinsessor också kan ha luvtröjor!

Ellie: You Can Be Anything är ett fantastiskt klädspel för spelare i alla åldrar! Det är ett roligt och kreativt sätt att utforska olika utseenden och stilar. Glöm allt som händer utanför, hoppa in i Ellies värld, ha lite kul och öva upp dina färdigheter som en toppmodedesigner! Även om du redan har eldat upp spelet tidigare, kom och besök oss i framtiden för att uppleva fler spel för tjejer. Vi har massor av gratis spel att spela som vi har skapat i åratal - alla syftar till att ge dig den boost av glädje och lycka du behöver. Så ta på dig ditt moderiktiga humör och gör dig redo för ett fantastiskt äventyr med Ellie!

Liknande spel:

Gillade du Ellie: You Can Be Anything? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårbarbie spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.