Fairy Kei Fashion

Världen i Fairy Kei Fashion är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Fairy Kei Fashion, ett av våra bästa klä på spel!

Fairy Kei är ett japanskt pastellmode som bygger på Yume Kawaii-estetiken, med fokus på barnleksaker och TV-program från 80-talet. Denna coola japanskinspirerade stil av fairy kei mode är baserad på pastellfärger och 80-talets revivalistiska tecknade serier. Looken är i hög grad en fantasistil som representerar 80-talets världar av tjejtecknad film och tidig shoujo manga.

Väntan var inte särskilt lång innan våra prinsessor upptäckte den nya stilen. De gillade den så mycket att de bestämde sig för att välja de mest kawaiiska kläderna och sminket tillsammans med dig. Njut av det här spelet för tjejer och besök oss för många fler gratis klädspel!

Liknande spel:

Gillade du Fairy Kei Fashion? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårklä på spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.