Insta Princesses Rockstar Wedding

Världen i Insta Princesses Rockstar Wedding är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Insta Princesses Rockstar Wedding, ett av våra bästa bröllop spel!

Alla par vill inte ha ett vanligt traditionellt bröllop. Medan de flesta brudar ser sig själva bära en vacker vit klänning på sin bröllopsdag, finns det mer extravaganta par som väljer galna bröllopsoutfits. Så är fallet med dessa unga nygifta, ett rockstjärnpar som tillsammans med sina tre brudtärnor valde att bära några rockstjärniga brudkläder. De vita klänningarna är nu ersatta av mörka eller mörkfärgade klänningar, den vita slöjan finns inte längre, platsen tas av en mörk slöja. Brudgummens outfit lämnar inte heller något att önska: en cool look typisk för en sann rockstjärna. De tre brudtärnorna matchar goth-smink med outfits värda Hollywoodfilmer. Vänta inte längre och börja ditt äventyr med detta coola klädspel!

Liknande spel:

Gillade du Insta Princesses Rockstar Wedding? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårbröllop spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.