Enchanted Wedding

Världen i Enchanted Wedding är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Enchanted Wedding, ett av våra bästa bröllop spel!

Varje brud drömmer om en magisk bröllopsdag, och Ella är säker på att hon med hjälp av sina brudtärnor Rory, Iris och Maya kommer att hitta det bästa temat för sitt bröllop! Vad kan vara mer magiskt än ett förtrollat bröllopstema? Tänk bara på de fantastiska dekorationsmöjligheterna i bröllopslokalen och gången! Brudtärnornas klänningar förmedlar en romantisk, feminin anda samtidigt som de förenar den med individualitet. Föreställ dig en brudklänning med romantiska lager, luftiga rörelser och lekfulla nya färger som lovar att glida nerför gången med en drömsk grace. Detta är vad bruden vill ha till bröllopet och detta är vad hon kommer att få med din hjälp!

Liknande spel:

Gillade du Enchanted Wedding? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårbröllop spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.