Pirate Defense

Världen i Pirate Defense är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Pirate Defense, ett av våra bästa arkadspel!

Planera ditt försvar och försvara piratbasen från dina motståndare i Pirate Defense. För att planera ett bra försvar måste du noggrant välja vilken typ av torn du vill placera på en viss plats, eftersom varje torn har sina egna styrkor och svagheter. Att kunna identifiera dessa egenskaper kommer att hålla din bas säker.

Genom 15 utmanande nivåer kommer dina färdigheter att sättas på prov. Alla dessa nivåer tillför nya och unika element till spelet, som hela tiden ber dig att anpassa din strategi till de nya faror som kommer i din väg. Vad ska du välja mellan att placera ett torn vid en strategisk punkt eller att uppgradera ett befintligt torn för att öka dess kraft? Eller mellan att placera ett torn som skjuter pilar eller ett som slår hårt med en hammare?

Alla dessa frågor och fler kommer du att få svar på när du spelar Pirate Defense på Hetaspel.se!

Liknande spel:

Gillade du Pirate Defense? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårarkadspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.