Princess Chronicles Past & Present

Världen i Princess Chronicles Past & Present är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Princess Chronicles Past & Present, ett av våra bästa klä på spel!

Kliv in i den förtrollande världen på Princess Chronicles Past & Present, där sagor kommer till liv och mode är högsta prioritet! Gör dig redo att följa med på en magisk resa med fyra ikoniska prinsessor: Anna och Elsa, systrarna från den älskade filmen Frozen; Belle, skönheten från Skönheten och odjuret; och den modiga Merida. Dessa kungliga damer befinner sig i den moderna världen och går på en av de mest prestigefyllda skolorna någonsin! Men frukta inte, de kommer att behöva din experthjälp en sista gång för att skapa de mest underbara och magnifika avskedskläder när de tar farväl av sina magiska länder.

När våra prinsessor kliver in i den moderna världen kan de inte låta bli att känna en viss längtan efter sina förtrollade riken. Så de vänder sig till dig, den ultimata modeskaparen, för att väva din stilmagi ännu en gång!

Dyk med huvudet före in i varje prinsessas överdådiga garderober, fulla av utsökta plagg som perfekt representerar deras sagovärldar. Från glittrande klänningar till förtrollande klänningar, det är en mode skattkista som väntar på din touch! Mixa och matcha de mest fängslande outfitsen och se till att de lämnar sina kungadömen med stil och elegans.

Men det slutar inte där! En prinsessas look är inte komplett utan den perfekta makeupen och accessoarerna. Dyk ner i en värld av elegans och charm, välj den mest passande makeupen för att komplettera deras outfits och accessoarer som de sanna kungligheter de är. Från bländande tiaror till eleganta halsband - dessa prinsessor kommer att stråla som stjärnorna i sina kungadömen!

När de har tagit farväl av sina magiska riken är det dags för dem att erövra den moderna världens modescen. De behöver dina expertråd för att navigera bland de coolaste trenderna och lookerna, som passar de fantastiska divor de verkligen är!

Från chic streetwear till glamorösa ensembler på röda mattan, du kommer att vara deras go-to stylist i detta spännande äventyr. Varje prinsessa har sin unika stil, och det är upp till dig att få dem att sticka ut i den moderna världen samtidigt som deras kungliga väsen förblir intakt.

När du reser genom Princess Chronicles Past & Present får du inte bara en smak av mode och skoj utan lär dig också vikten av att omfamna individualitet och hylla olika kulturer. Dessutom kommer du att upptäcka att sann stil inte känner några gränser, vare sig i de magiska rikena eller i den moderna världen!

Så gör dig redo att följa med Anna, Elsa, Belle och Merida på deras episka modeäventyr. Skapa bländande outfits, fantastiska sminkningar och accessoarer som kungligheter! Och det bästa av allt? Du kan ladda ner bilderna du skapar och dela dem med dina vänner och sprida modemagin vida omkring! Förbered dig på att bli förtrollad av Princess Chronicles Past & Present, där drömmar, mode och vänskap kolliderar på det mest magnifika sätt! Modets kungarike väntar på din ankomst!

Liknande spel:

Gillade du Princess Chronicles Past & Present? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårklä på spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.