Stranger Things Looks

Världen i Stranger Things Looks är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Stranger Things Looks, ett av våra bästa klä på spel!

Är du redo att återvända till 80-talet, en tid av disco, arkadspel och extremt mode? Stranger Things lyckades fånga essensen av den epoken. Lägg till lite mystik och övernaturliga krafter till det. Du kommer aldrig att tröttna på att konsumera och utforska denna fascinerande epok! Inte konstigt att dessa prinsessor är så besatta av denna serie! Bara tanken på möjligheten att få tillgång till en uppochnedvänd värld som bebos av en Demogorgon räcker för att ge dig rysningar! De gör sig redo för en Stranger Things-konvention och de vill alla komma med den bästa looken! Jeans i olika tvättar, färger och mönster, t.ex. rosa, lila eller gröna, blommiga, paisley- eller randiga skjortor, jeansoveraller och jackor, kjolar och färgglada tröjor, allt du kan tänka dig! Utforska garderoberna och hjälp flickorna att få 80-talsvibbar!

Liknande spel:

Gillade du Stranger Things Looks? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårklä på spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.