Tomb Runner

Världen i Tomb Runner är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Tomb Runner, ett av våra bästa spring spel!

Ta ut på en episk flykt och stanna inte för något när du spelar Tomb Runner på Hetaspel.se, ett intensivt spel där din karaktär springer för sitt liv. Efter att ha gjort intrång i en bortglömd grav måste professor Jones snabbt fly från de faror han försatt sig i, och det är upp till dig att hjälpa honom att komma ur knipa. Endast dina snabba reflexer kan garantera hans säkerhet, så var redo att hoppa, glida och svänga runt hörn så snabbt som möjligt. Medan du hoppar över hinder får du också se alla möjliga exotiska platser, och du kan också samla värdefulla värdesaker, som ädelstenar och även samla kraftfulla föremål som hjälper din karaktär, som ett som fördubblar de belöningar du får, eller ett som skyddar dig från faror, under en begränsad tid.

Och du kan också spela som andra karaktärer i Tomb Runner, till exempel en mumie eller en discodansare, vilket ger extra variation till din upplevelse. Oavsett vilken karaktär du väljer kvarstår utmaningen att snabbt reagera på den föränderliga miljön. Denna utmaning gör det hela roligt, vilket förstås är bra, särskilt när du försöker få en hög poäng. Detta säkerställer att dina körningar är roliga.

Fokusera och var redo att reagera snabbt när du spelar Tomb Runner på Hetaspel.se.

Hur man spelar

Använd WASD- eller piltangenterna för att förflytta din figur i miljön och för att undvika hinder.

Liknande spel:

Gillade du Tomb Runner? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårspring spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan endast spelas på PC