Nerd To Popular Makeover Mania

Världen i Nerd To Popular Makeover Mania är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Nerd To Popular Makeover Mania, ett av våra bästa barbie spel!

Kliv in i en värld av glamour och förvandling med Nerd To Popular Makeover Mania där Babs, den smarta skönheten, är på jakt efter att vända huvuden och stjäla hjärtan på balbalen. Gör dig redo för ett makeoveräventyr som kommer att få käftar att falla och gnistor att flyga!

Babs inleder sin makeover-resa hos tandläkaren. Från rengöring och fyllning till rätning och blekning genomgår hennes tänder en Hollywood-värdig förvandling. Säg hej till det perfekta Hollywood-leendet!

Ett besök hos ÖNH-specialisten är nästa punkt på agendan. Babs får sitt öra undersökt och efter en grundlig rengöring och bakterieeliminering har hon perfekt hörsel. Desto bättre att höra komplimangerna med, min kära!

Babs njuter av en lyxig ansiktsbehandling för att få den avundsvärda glöden. Med borttagning av fläckar och applicering av återfuktande krämer blir hennes hud len som siden. Gör dig redo för närbilden!

Spaet väntar på Babs med öppna armar. En ompyssling och en föryngrande massage senare är hon avslappnad och redo att göra succé på studentbalen. Stress? Vilken stress?

Babs beger sig till nagelsalongen för en fantastisk manikyr och pedikyr. Från att välja den perfekta nagelformen till att experimentera med färger, hon är på ett uppdrag för den ultimata nagelglamouren. Armband, ringar och fotbojor följer efter.

För det där lilla extra beger sig Babs till tatueringssalongen. En mängd olika tatueringsdesigner väntar på henne, och hon väljer den som ger hennes look precis rätt krydda.

Höjdpunkten på makeover-resan! Babs väljer noggrant ut den perfekta klänningen, accessoarerna och frisyren för skolbalen. Sminkstationen är en skattkista av ögonskuggor, mascaror, läppstift och mycket mer. Med en fantastisk look är Babs redo att fängsla alla hjärtan.

I den stora finalen får Babs upp ögonen för sin förälskelse, som inser att han gjort fel och sträcker ut en hand till henne. Kommer Babs att ge honom en andra chans? Slutet ligger i dina händer!

Slutligen kan spelaren ladda ner Babs fantastiska nya look för att dela den med vänner och familj och sprida magin i hennes förvandling vitt och brett. Gör dig redo för en balnatt att minnas!

Liknande spel:

Gillade du Nerd To Popular Makeover Mania? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårbarbie spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.