Seven Stylish Days

Världen i Seven Stylish Days är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Seven Stylish Days, ett av våra bästa klä på spel!

Gör dig redo för en modefrossa som kommer att lysa upp dina skärmar, för Seven Stylish Days är här för att servera dig de häftigaste, trendigaste och mest häpnadsväckande lookerna någonsin! Det är en stilduell som kommer att få dig att skrika "Yas, queen!" när du dyker in i en vecka av fashion fabulousness med våra sju fantastiska prinsessor. Ta din stilspira, för det är dags att regera på catwalken!

Måndagen inleds med Beachside Romance, där vår prinsessa är helt inställd på att njuta av solen med stil. Föreställ dig detta: böljande klänningar, slokhattar och sandaler som är definitionen av avslappnad chic. De spatserar längs stranden som om de ägde den, och det gör de verkligen!

Men håll i hatten, för på tisdag handlar allt om den blivande boho-bruden. Det stämmer, vi pratar om Boho Wedding Vibes! Det är flödande klänningar, blomkronor och den sorglösa andan som är så bohemisk. Det är som om Coachella möter en saga, och det ger oss alla känslor.

Låt oss nu ta en sväng in på onsdagen, där Glamorous Night Out är namnet på spelet. Paljetter, glitter och höga klackar som sträcker sig mot stjärnorna. Den här prinsessan går ut med stil, och den röda mattan har inget att sätta emot henne!

På torsdag är det Chic in the City som gäller. Tänk eleganta kostymer, coola klänningar och en gnutta attityd som är redo för catwalken. Från styrelsemöten till takfester - den här prinsessan visar staden vem som är boss.

Men vänta, det finns mer! På fredag är det grunge som gäller, och det är ack så coolt. Skavda jeans, grafiska t-shirtar och den där lätt kantiga vibben som skriker "Jag vaknade upp så här". Den här prinsessan rockar grunge-looken som om det inte vore för någon annan!

Och naturligtvis får vi inte glömma bort lördagen. Det är dags för bal och dessa prinsessor är bländande som aldrig förr. Klänningar som snurrar, gnistrande juveler och hår som är värdigt kronan. Det är en kväll att minnas, och hon äger rampljuset.

Men håll i din stiltiara, för du skapar inte bara outfits! Du är också mästare på accessoarer och makeup. Från statementväskor till smycken som lyser som stjärnorna - du är stilviskaren de har väntat på. Och när det gäller makeup ger du dem looker som håller hela dagen. När du har skapat dessa häftiga ensembler ska du fånga dina skapelser! Ladda ner dina fantastiska outfits, visa upp dem för ditt team och låt världen bevittna dina stilkunskaper. Det här är ett stiläventyr som kommer att få alla att prata, så gör dig redo att sätta fart på modet som aldrig förr!

Gör dig redo för Seven Stylish Days där varje dag bjuder på en ny våg av modemagi. Från stranddrömmar till baldrömmar, du är stilikonen de har väntat på. Runwayen väntar, och du är på väg att göra den till ditt kungarike!

Liknande spel:

Gillade du Seven Stylish Days? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårklä på spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.